FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Symbian S60v3 - (os9.1/os9.2/os9.3)
Przeładuj stronę Gdzie jest bin?

Symbian S60v3 - (os9.1/os9.2/os9.3) Aplikacje/Gry/Tematy/Tapety

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Gdzie jest bin?
stare
  (#1)
wolf17 Offline
Nowy
wolf17 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Unhappy Gdzie jest bin? - 11-02-10, 15:31

Witam. Kupiłem dziś nokię n93i od dziewczyny z allegro. Ona sie oprogramowaniem nie bawiła więc jest oryginalne i chciałem rozblokować telefon metodą z secmana(kiedyś miałem nokię n93 i miałem podobny problem ale nie wiem jak go rozwiązałem). Metoda ta opisana tutaj na forum ściągłem secmana,x-plora i instalserver. Zainstalowałem x-polrera v. 1.35 odblokowałem go itp i zaznaczyłem pokaż ukryte pliki i pokaż ukryte pliki sys., skopiowałem secmana v.1.1 i installserver.exe do e:hack zainstalowałem secamana po pierwszym uruchomieniu zresetował sie tel wszystko ok ale gdy daję opcję Turn Plat. Security OFF nie pojawia się napis Capabilities activated tylko się od razu wyłancza myślałem że to nie problem ale wchodzą do x-plorera mam tylko c:sys nie mam tego bin jak zrobić żeby on się pojawił nie ma ktoś może tego starszego jakiegoś albo nowszego secmana aby się ten napis pojawiał chyba że problem leży gdzieś indziej... Proszę pomóżcie bo sam już nie potrafię sobie z tym poradzić Proszę Was

[you*]

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#2)
VeR Offline
VeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
Nokia N900 + JABRA BT3030

Domyślnie 11-02-10, 15:43

polecam HelloOX http://forum.gsmcenter.pl/podpisywan...v5-t10150.html

Szybciej, łatwiej i na 1oo%

"Pstryk Team"

Popieram Internet Bez Chamstwa

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#3)
czkawa Offline
czkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
N95-1,N96,N97 [all hacked]

Domyślnie 12-02-10, 01:35

Dodam , Helloxem 1.5 badz 2.0
Pozdrawiam

Potrzebujesz pomocy ,pisz na PW
Facebook Nasza-Klasa
Truth about Me Free XXX

http://img42.imageshack.us/img42/5334/newbasejunior.png

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku