FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > Telefony / Serwis > Dyskusje ogólne > Siemens
Przeładuj stronę problem z benq-siemens ef81

Siemens Forum dotyczy użytkowania telefonów SIEMENS

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
problem z benq-siemens ef81
stare
  (#1)
popo29 Offline
Nowy
popo29 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie problem z benq-siemens ef81 - 26-12-07, 20:52

mam problem z tym telefonem......nagle znikneły mi wszystkie zdjecia i utwory mp3....tylko ze znikneły mi one w folderach ,lecz znajdują sie na telefonie.Gdy kozystam z funkcji 'wyszukaj" i wpisuje na przykłd "photo" to znajduje mi wszystkie zdjecia lecz nie moge z nimi nic zrobić ,ale nie ma tych zdjec w folderze.i gdy robie zdjecia tonie zapisuja mi sie w zadnym folderze.Gdy podłączam telefon do kompa tez mi ich nie wykrywa....co mam zrobic??????????????????????....prosze o pomoc...

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#2)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 01-02-08, 22:19

To jeden z niewypałów firmy benq-siemens, mam ich sporo na serwisie, pada soft, procesor, kośc flasha. Zanim nie padł całkiem, proponuje naprawe gwarancyjną, chyba że jak moje siemensy w serwisie, kupiłeś na allegro, były tam bardzo tanie ostatnimi czasy, czyli cena świadczyła o jakości :-)

Pozdrawiam.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#3)
pempy Offline
Bywalec
pempy ze spektakularną aurą wokoł siebiepempy ze spektakularną aurą wokoł siebie

Model Telefonu:
n79 Active

Domyślnie 08-03-08, 09:15

zgodze się z kolegą.

też ten badziew sprzedawałem, i nie ważne czy wersja oprogramowania v.58 reklamowana na allegro tak : " SUPER KOSMOS NIE ZACINAJąCA SIE NIGDY SUPER SUPER" <--BłAZENADA.

WSZYSTKIE MIAłY TEN SAM PROBLEM.

tak jak kolega wyżej pisze. ale co prawda to prawda że pomimo tych badziewiastych plastików to dzwięk cudowny, powiedział bym nawet że lepszy od niektórych soniaków pod koncepcją WALKMAN. wideo rozmowy, aparat 2mpx,3g,karty pamięci,klapeczka żyć nie umierać, tylko że one były takie tanie bo to już by koniec działalności benq-siemens.

pozdrawiam.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#4)
bigmarian7 Offline
Nowy
bigmarian7 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie 04-04-08, 17:03

Toś kiedyś napisał ze ef81 jest jak kobieta...
Miałem ten telefonik jakiś czas, teraz ma go mój młodszy brat, system brew na którym pracuje jest nie dopracowany, stąd te problemy...najskuteczniejszy i jedyny sposób na w miarę przywoite działanie to zmiana softu co kilka miesięcy...ściągasz sobie programik i instalujesz (intuicyjna obsługa, pełno tego w necie) ...kasuje ci wszystko, zostają tylko fabryczne pliki...
jeżeli zależy ci na danych z karty to tylko czytnik..możesz się posłużyć oczywiście innym urządzeniem do którego będzie pasować karta..
WAŻNE !!!
zapisz kontakty, albo zrób kopię jakimś programem !!! :-P

Trzymaj Się [you:d3d5f233] !!!

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#5)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 04-04-08, 19:25

Cytat:
Napisał bigmarian7
jeżeli zależy ci na danych z karty to tylko czytnik..możesz się posłużyć oczywiście innym urządzeniem do którego będzie pasować karta
Ale co mają wspólnego pliki na karcie pamięci ze zmiany softu w telefonie?

Pozdrawiam.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#6)
bigmarian7 Offline
Nowy
bigmarian7 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie 08-04-08, 08:52

w moim przypadku po zmianie softa mimo, że dane były na karcie, to telefon nie chciał ich wykrywać.
Jedyny sposobem było skopiowanie danych przez czytnik, format i powtórne wgranie ich na kartę za pomocą MPM

Trzymaj Się [you:d3d5f233] !!!

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania