FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Programy na PC które ułatwiają korzystanie z telefonu
Przeładuj stronę AVIRecomp

Programy na PC które ułatwiają korzystanie z telefonu programy do tworzenia tapet,skórek, konwertowania mp3 itp

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
AVIRecomp
stare
  (#1)
Jurgen Offline
Aktywny
Jurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóż

Model Telefonu:
Nokia X6 32GB

Domyślnie AVIRecomp - 14-05-08, 19:33

Pobieramy program klik
1. Otwieramy film:
2. W „Zapisz AVI” wpisujemy gdzie ma być zapisany przerobiony już film
3. W „Dodatki” wybieramy „Napisy” -> „włącz” -> „otwórz napisy”, wybieramy napisy do filmu
4. W „Ustawienia” zaznaczamy „usuń pliki tymczasowe”
5. W „Kolejka” klikamy na „Dodaj prace” i „Start”
6. Pozostaje nam tylko czekać na przerobienie filmu
7. Konwertujemy przerobiony wcześniej film na parametry naszego wyświetlacza, wrzucamy do telefonu i ogladamy

Komórkomaniak

stare
  (#2)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 14-05-08, 20:04

A mógłbyś dla mniej doświadczonych napisać w skrócie do czego ten program służy?

Pozdrawiam.

stare
  (#3)
Piecu Online
Piecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
Eten M810 & Nokia E50

Domyślnie 14-05-08, 20:06

Cytat:
czyli jak ''wtopić'' napisy do filmów na komórkę
To opis tematu.

stare
  (#4)
Optimus Prime Offline
Optimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszychOptimus Prime najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
Nseries

Domyślnie 14-05-08, 20:06

podejrzewam że program służy do "załączenia" napisów do filmu co w rezultacie daje nam jeden plik z filmem i napisami, coś jak konwerter od smartmovie

Pozdrawiam

"3.21. Pamiętajcie, że każdy z nas po trochu tworzy to forum, więc starajcie się pisać z głową."
"Pstryk Team"

stare
  (#5)
Jurgen Offline
Aktywny
Jurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóż

Model Telefonu:
Nokia X6 32GB

Domyślnie 14-05-08, 20:12

Cytat:
andyman
pod nazwą Tematu pisze ''czyli jak ''wtopić'' napisy do filmów na komórkę'' trzeba coś więcej dopisywać?

Komórkomaniak

stare
  (#6)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 14-05-08, 20:21

Cytat:
Napisał jurgenek81
Cytat:
andyman
pod nazwą Tematu pisze ''czyli jak ''wtopić'' napisy do filmów na komórkę'' trzeba coś więcej dopisywać?
jurgenek81: nie każdy tak jak Ty i kolega, wędruje po menu forum i czyta podpisy po tematami, ja wchodzę w Nieczytane posty i nie widze tej informacji, a powiniennem, tak jak inni użytkownicy forum wiedzieć do czego to służy z opisu w poście.

Pozdrawiam.

stare
  (#7)
Maverick Offline
Zaawansowany
Maverick ze spektakularną aurą wokoł siebieMaverick ze spektakularną aurą wokoł siebie

Model Telefonu:
Nokia N95-1 MicroSDHC 8GB + SE Xperia X1i black MircoSDHC 8GB

Domyślnie 14-05-08, 20:28

andyman ma rację, temat powinien być porządnie zrobiony, nikt nie będzie czytał podpisów, jak się jest w temacie i czyta go 8-)
ja tak samo, nie chodzę po menu, tylko biorę nie czytane posty

stare
  (#8)
Piecu Online
Piecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscyPiecu jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
Eten M810 & Nokia E50

Domyślnie 15-05-08, 11:27

andyman, to jak wytłumaczysz mi to, że ja w nieczytanych mam też opis tematu?

stare
  (#9)
Jurgen Offline
Aktywny

Model Telefonu:
Nokia X6 32GB

Domyślnie 15-05-08, 16:30

Cytat:
Napisał diego55
nikt nie będzie czytał podpisów
chyba po to on jest żeby mniej więcej napisać z czym to się je.
Cytat:
Piecu
ma rację- ja tez widzę w nowych postach podpis.

Komórkomaniak

stare
  (#10)
Maverick Offline
Zaawansowany
Maverick ze spektakularną aurą wokoł siebieMaverick ze spektakularną aurą wokoł siebie

Model Telefonu:
Nokia N95-1 MicroSDHC 8GB + SE Xperia X1i black MircoSDHC 8GB

Domyślnie 15-05-08, 16:39

Cytat:
Napisał jurgenek81
Cytat:
Napisał diego55
nikt nie będzie czytał podpisów
chyba po to on jest żeby mniej więcej napisać z czym to się je.
Cytat:
Piecu
ma rację- ja tez widzę w nowych postach podpis.
nie do końca mi o to biegało, albo źle zrozumiałeś, podpis musi być i ja go nawet stosuje, ale licz się z tym, żeby temat poprawnie zrobić i zawrzeć w nim potrzebne informacje, żeby potem pytać nie było itp... :-P

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania