czy jest sposób aby x-plorer pokazywał nam nazwy tematów a nie foldery o nazwie typu "3a8f848...." :?: można w ogóle z pozycji telefonu w ten sposób usuwać tematy :?:
Witam,nie widziałem nigdzie takiego tematu więc postanowiłem go utworzyć.Jeśli się mylę proszę o przeniesienie tematu.Mianowicie chodzi o to że gdy zainstaluje temat na karcie pamięci to po ponownym włączeniu telefonu,mam napis instalacja w toku,jestem przez to skazany na instalowanie tematów w pamięci telefonu a jak wiadomo przeważnie zajmują one dużo pamięci. Mam taki problem w mojej n82, na poprzednim modelu n82 z najnowszym firmware też to występowało, na n95 i n95 8GB też był ten problem. Czy ktoś wie co w takim razie trzeba zrobić ?
A E51 to jak to zrobic zeby otworzyc w trybie pamieci masowej? bo jak podlaczam tel to mam tylko 2 opcje:PC SUITE albo TRANSFER DANYCH,a przez czytnik kart tez nie mam tego foleru PRIVATE
Ostatnio edytowane przez lisu81ndm ; 21-02-10 o 09:37
Dzięki,ale znowu nie ogarniam bo nie widzę żadnego folderu o nazwie PRIVATE,przeglądnąłem te wszystkie foldery i w nich też nie ma takiego folderu,gdzie to może być? zamieszczam screena z tym jakie foldery mam na tej karcie
Dzięki,ale znowu nie ogarniam bo nie widzę żadnego folderu o nazwie PRIVATE,przeglądnąłem te wszystkie foldery i w nich też nie ma takiego folderu,gdzie to może być? zamieszczam screena z tym jakie foldery mam na tej karcie
W kompie: Narzędzia --> Opcje folderów --> Widok --> Pokaż ukryte pliki i foldery