FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Porady / Instrukcje / Informacje
Przeładuj stronę Jak usunąć tematy

Porady / Instrukcje / Informacje Wszystko co może pomóc Ci w użytkowaniu Twojego telefonu

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Jak usunąć tematy
stare
  (#1)
Deryl Offline
Deryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
HTC Desire - Android 2.1 (Eclair)

Domyślnie Jak usunąć tematy - 11-04-07, 21:37

Jak usunąć temat gdy nie można tego zrobić z pozycji menedzera aplikacji

Czesc
Sprawa jest prosta
Łaczycie telefon z kompem kablem,wybieracie tryb PAMIEC MASOWA nastepnie wybieracie folder PRIVATE

private\10207114\import
W tym folderze sa Wasze zaginione tematy i mozecie je wykasowac
Mozna zrobic to tez czytnikiem kart

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#2)
mefistoooo Offline
Aktywny
mefistoooo na dobrej drodze,tak trzymaj!

Model Telefonu:
MOTOROLA MILESTONE

Domyślnie 22-02-09, 05:14

czy jest sposób aby x-plorer pokazywał nam nazwy tematów a nie foldery o nazwie typu "3a8f848...." :?: można w ogóle z pozycji telefonu w ten sposób usuwać tematy :?:

Odpowiedź z Cytatem
Temat-instalacja w toku
stare
  (#3)
Daniel027 Offline
Nowy
Daniel027 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie Temat-instalacja w toku - 22-02-09, 09:21

Witam,nie widziałem nigdzie takiego tematu więc postanowiłem go utworzyć.Jeśli się mylę proszę o przeniesienie tematu.Mianowicie chodzi o to że gdy zainstaluje temat na karcie pamięci to po ponownym włączeniu telefonu,mam napis instalacja w toku,jestem przez to skazany na instalowanie tematów w pamięci telefonu a jak wiadomo przeważnie zajmują one dużo pamięci. Mam taki problem w mojej n82, na poprzednim modelu n82 z najnowszym firmware też to występowało, na n95 i n95 8GB też był ten problem. Czy ktoś wie co w takim razie trzeba zrobić ?

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#4)
chester-lp Offline
chester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
NoKiA n82 [HaCkEd] NoKiA 2330c-2

Domyślnie 22-02-09, 09:27

Daniel027, dublujesz swoje posty :!: Twój temat znalazł się w koszu :!:
Ile zamierzasz jeszcze zakładać takich tematów :?:

http://img340.imageshack.us/img340/2984/lpsygnaturka1.png

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#5)
josif666 Offline
Nowy
josif666 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie 30-08-09, 18:54

Czy ktoś wię gdzie znaleźć albo jak wywalić tematy fabryczne (chyba PLAY) takie jak Dots Blue, Gray i takie inne?

Meine Symbianen Hacken-Machen und schluss!!

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#6)
Deryl Offline
Deryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
HTC Desire - Android 2.1 (Eclair)

Domyślnie 30-08-09, 19:28

Cytat:
Napisał josif666
Czy ktoś wię gdzie znaleźć albo jak wywalić tematy fabryczne
Fabrycznych tematów nie da sie usunąć

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#7)
lisu81ndm Offline
lisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
Nokia E51

Domyślnie 21-02-10, 09:33

A E51 to jak to zrobic zeby otworzyc w trybie pamieci masowej? bo jak podlaczam tel to mam tylko 2 opcje:PC SUITE albo TRANSFER DANYCH,a przez czytnik kart tez nie mam tego foleru PRIVATE

Ostatnio edytowane przez lisu81ndm ; 21-02-10 o 09:37

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#8)
chester-lp Offline
chester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszychchester-lp najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:

Domyślnie 21-02-10, 09:39

Cytat:
Napisał lisu81ndm Zobacz post
A E51 to jak to zrobic zeby otworzyc w trybie pamieci masowej?
Ta druga opcja, którą wymieniłeś, czyli:
Cytat:
TRANSFER DANYCH

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#9)
lisu81ndm Offline
lisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscylisu81ndm jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
Nokia E51

Domyślnie 21-02-10, 09:53

Dzięki,ale znowu nie ogarniam bo nie widzę żadnego folderu o nazwie PRIVATE,przeglądnąłem te wszystkie foldery i w nich też nie ma takiego folderu,gdzie to może być? zamieszczam screena z tym jakie foldery mam na tej karcie
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg screen.JPG (65,0 KB, 11 wyświetleń)

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#10)
chester-lp Offline

Model Telefonu:

Domyślnie 21-02-10, 09:57

Cytat:
Dzięki,ale znowu nie ogarniam bo nie widzę żadnego folderu o nazwie PRIVATE,przeglądnąłem te wszystkie foldery i w nich też nie ma takiego folderu,gdzie to może być? zamieszczam screena z tym jakie foldery mam na tej karcie
W kompie: Narzędzia --> Opcje folderów --> Widok --> Pokaż ukryte pliki i foldery

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania