Model Telefonu: NOKIA 5800XM BLACK v40.0.005 H@ck3d
Nokia E71i -
06-05-09, 19:00
Nokia E71 to fiński hit 2008 roku. W ostatnich 6 miesiącach 2008 roku Nokia sprzedała ponad 10 mln sztuk tego telefonu. Choć jest to dla wielu osób telefon idealny, przydałoby się w nim kilka poprawek - przyniesie je E71i.
W październiku lub może nawet we wrześniu podczas Nokia World zostanie oficjalnie zaprezentowana nowa wersja telefonu Nokia E71. Zaprezentowana niedawno edycja E71x przeznaczona na rynek USA przyniosła istotne zmiany w oprogramowaniu, wreszcie jest to interfejs S60 z pełnym FP2.
E71i również zaoferuje FP2, a do tego poprawiony zostanie największy mankament E71 i E65 - aparat fotograficzny. W nowym urządzeniu pojawi się matryca o rozdzielczości 5 Mpix i zupełnie nowa optyka. Czy czegoś jeszcze brakuje do ideału?
Telefon w pierwszej kolejności pojawi się u amerykańskiego operatora AT&T
Właśnie odebrałam moją nowiutką e71 i jestem mega zadowolona. A to o czym mówicie to czepianie sie głupot! Fakt, wejscie na normalne sluchawki byloby znacznie wygodniejsze, aparat nie ma dla mnie znaczenia chociaż robi bardzo dobre zdjęcia, poza tym jest kurcze mega wypasiony!