FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Motorola
Przeładuj stronę odwrocone funkcje klapki po flashowaniu Motoroli V3

Motorola Aplikacje/Gry/Tematy/Tapety

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
odwrocone funkcje klapki po flashowaniu Motoroli V3
stare
  (#1)
quito_maras Offline
Początkujący
quito_maras na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie odwrocone funkcje klapki po flashowaniu Motoroli V3 - 21-10-09, 20:45

wiara pomocy :-) robiłem flesh motoroli v3 gdzie nie działały 4 klawisze i wgrałem takie coś: KEYPAD_FIX_FLEX.hs i nie wiem jak wam to wytłumaczyć... klapka zamknięta to działa teraz jak by była otwarta i na odwrót... gdy mam klapkę zamkniętą to mogę dzwonić, słuchać mp3, zmieniać ustawienia, itd, a gdy klapkę otworzę to biały ekran (czyli tak jak powinno być gdy klapka jest zamknięta) wiecie może jak to znowu odwrócić żeby działało jak należy

dla czkawa nie usuwaj tego postu ;-) tamte co pisałem to prosiłem o zamknięcie więc wstawiam nowy PoZdRo

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#2)
VeR Offline
VeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
Nokia N900 + JABRA BT3030

Domyślnie 21-10-09, 20:58

sproboj znaleźć inny plik ten keypad_fix_flex.hs i wgrać albo wgraj w serwisie oryginalny soft do motki.

"Pstryk Team"

Popieram Internet Bez Chamstwa

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#3)
quito_maras Offline
Początkujący

Domyślnie 22-10-09, 23:49

innego keypad_fix_flex.hs to powiedz mi jakiego i najlepiej wyślij linka będę wdzięczny... a czy nie pomogło by zgranie jakiś ustawień z innej dobrej motoroli v3 i ja potem bym sobie ją wgrał w swoją? no tylko jakim programem zgrywa się ustawienia ? :-(

a do serwisu nie pójdę nie będę płacił. Wiem, że jest możliwość obejścia tego tylko jeszcze nie wiem jak :-D :] ale kumpel mówił mi że znajomy jego miał ten sam problem i udało my się to zrobić ... przegrał po prostu dobre ustawienia od innej Motki ja też bym tak zrobił tylko nie wiem jakim programem :-/

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#4)
VeR Offline
VeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszychVeR najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
Nokia N900 + JABRA BT3030

Domyślnie 23-10-09, 00:16

rozwiązanie poszło na PW ;]

"Pstryk Team"

Popieram Internet Bez Chamstwa

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#5)
quito_maras Offline
Początkujący

Domyślnie 25-10-09, 21:25

a powiedzcie mi jakim programem ściągnąć ustawienia z innej motoroli ?

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#6)
czkawa Online
czkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
N95-1,N96,N97 [all hacked]

Domyślnie 26-10-09, 00:56

Cytat:
Napisał quito_maras
a powiedzcie mi jakim programem ściągnąć ustawienia z innej motoroli ?
poszukaj Motorola Phone Tools v4.10 ,mozna znalezc po Polsku to pierwsza sprawa a druga to taka ze moglbys skorzystac z super wyszukiwarki jaka jest Google i dac cos od siebie.
Poszukaj tez w portalu aukcyjnym poniewaz sprzedaja tam zestawy do V3 i nie tylko za 12zl z w/w programem,przerobionym kablem usb oraz instrukcja po Polsku.
Wybacz ale tego juz nie bede szukal za Ciebie,masz wystarczajaca ilosc informacji i sadze ze dasz rade ;-)

p.s nie prosciej pojsc do jakiegos komisu zeby Ci wgrali eeprom, nie wydaje mi sie zeby koszt byl wiekszy jak 20zeta a zrobia to profesjonalnie i szybko :idea:

Potrzebujesz pomocy ,pisz na PW

http://img42.imageshack.us/img42/5334/newbasejunior.png

Wszytkie sprawy zalatwiam na PW. GG zdechlo

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#7)
Deryl Offline
Deryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
HTC Desire

Domyślnie 26-10-09, 07:10

quito_maras, co to za opis tematu :
Moja motka v3 przekręciła się bo na otwartej klapce jest z.. :?:

regulamin :: W temacie staraj się opisać to czego dotyczy post, tak aby inni mogli szybciej odpowiedzieć na Twój problem. Staraj się tak tytułować posty aby łatwo można do niego dotrzeć opcją szukaj.

HTC Desire
ROM: LeeDrOiD Mod V2.0a Froyo 2.2 Sense
Radio: 32.43.00.32U_5.09.00.20
Recovery: ClockworkMod v2.5.0.7

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#8)
quito_maras Offline
Początkujący

Domyślnie 26-10-09, 19:29

Deryl to powiedz mi jak mam opisać ten problem to będę wdzięczny
a co do czkawa dzięki wielkie sprawdzę to i zobaczymy co się stanie :-D

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#9)
czkawa Online
czkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
N95-1,N96,N97 [all hacked]

Domyślnie 26-10-09, 23:51

Cytat:
Napisał quito_maras
jak mam opisać ten problem
np: odwrocone funkcje klapki po flashowaniu Motoroli V3... :roll:

Potrzebujesz pomocy ,pisz na PW

http://img42.imageshack.us/img42/5334/newbasejunior.png

Wszytkie sprawy zalatwiam na PW. GG zdechlo

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#10)
quito_maras Offline
Początkujący

Domyślnie 27-10-09, 14:15

słuchaj czkawa jak mam niby Motorola Phone Tools v4.10 ściągnąć te ustawienia z motki ?

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania