Witam mam takie pytanko. Jaka jest roznica miedzy IP 2G a IP 3G oprocz mozliwosci wideorozmow ze strony IP 3G. Czy miedzy tymi telefonami jest jeszcze jakas znaczna roznica ??
ani 2g ani 3g nie ma mozliwosci video rozmowy:P ja mam 3g i moze on jest ladniejszy bo cienszy i ladniej gra muzyka w nim bo jest glosniejszy ale oprocz tego nie ma duzo roznic miedzy nimi
hehehe ale gafe strzelilem. Myslalem ze jak to jest 3G czyli 3 generacja i ze ma wideorozmowy. Czyli iphone 3g ma tylko jedna kamere 2mpx z tylu aparatu ?
I czy np jest sens kupowania 3g jak mozna kupic za duzo mniejsza kase 2g ?
hehehe ale gafe strzelilem. Myslalem ze jak to jest 3G czyli 3 generacja i ze ma wideorozmowy. Czyli iphone 3g ma tylko jedna kamere 2mpx z tylu aparatu ?
I czy np jest sens kupowania 3g jak mozna kupic za duzo mniejsza kase 2g ?
dokladnie iphone 3g ma tylko jedna taka sama kamere z tylu tak jak 2g. ale szczerze mowiac ja wolalbym 3g nawet za wieksza doplata. sam uzywam 3g i nie chcial bym 2g nawet za mniejsza kase ale kazdy ma inny gust ;-)
Aha rozumiem, to napisz dlaczego wolal bys ip3g nawet za wieksza kase. Przegladalem ten temat i nie znalazlem takiego porownania. Pewnie temat przyda sie jeszcze komus kto sie wacha jakiego ip kupic.
iPhone 3G jest caly z plastiku (bialy lub czarny) ,posiada wbudowany aGPS ,moze pracowac w sieci 3G (teoretycznie szybciej sciaga dane z internetu) ,w zestawie do 3G brak stacji dokujacej ale jest ,,otwierak,, tacki na sim karte :lol: .
Ten za 450zł: http://allegro.pl/item522...y100_tanio.html
W tytule ogloszenia pisze ze jest to iphone, natomiast w ogloszeniu juz ze to jakis hiphon - czyli jakas chyba podrubka
:: "Witam mam do sprzedania hiphon to jest prawie to samo co prawdziwy iphone tylko nie ma paru funkcji co oryginalny iphone" Jest to napisane na tej aukcji . Czytaj uwaznie ;-)
:: co do drugiej aukcji ... Z tylu na zdjeciu pisze 16GB .
:: "Witam! Mam do sprzedania iPhone A88 2G :: Mysle ze to tez podrobka