Juz tlumacze o co chodzi z moim problemem radza sobie w ten sposob ze Nokia Maps upgreaduja do Nokia Ovi Maps 3.0 i dopiero ta wersje trzeba zaktualizowac do najnowszej ktora oferuje dozywotnia nawigacje programem Nokia Maps Updater ale nie moge znalezc tego programu jezeli ktos moglby wrzucic instalke to bylbym wdzieczny.
Ja natomiast wrzucam instalke ktora wgrali mi w nokia care:
Student, Father, Fiancé
Ostatnio edytowane przez vilu88 ; 17-07-10 o 20:22
"Aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem. Kontynulowac mimo to?" --> "Tak" --> "Nie mozna dokonczyc instalacji. Brak dostepu".
Sadze ze moge sobie zainstalowac ta wersje z darmowa licencja przez program Nokia Maps Updater tak jak mo mowili w Nokia Care tylko ze problem jest tej masci ze Updatera juz nie ma na stronie Noki dlatego pytam czy ktos przypadkiem nie ma instalki. Ja znalazlem gdzies Nokia Maps Updater 1.0 beta 5 ale mi pisze zeby pobrac nowsza wersje a nowszej nie znalazlem...
edit:
Problem rozwiazalem sam aktualizujac ten szitowy soft ktory mi wgrali do najnowszej wersji przez program Nokia Software Updater nastepnie przeinstalowalem wszystko od nowa Nokia Ovi Maps 3.03 sa defaultowo juz w tym sofcie wiec w tym kierunku nie musialem robic nic bo mapy mialem na karcie pamieci.
Moral z tej bajki jest taki ze jak chcesz zeby cos bylo zrobione dobrze zrob to sam. Obchodze szerokim lukiem Nokia Care...
Witam,
Jestem nowym użytkownikiem N97 właśnie zainstalowałem ovi maps 3.04 i mapy Polski. Mam dziwny problem. Nie mam okna wpisywania adresu. NIe ma zwyczajowego Kraj, miasto, ulica, numer. Jedynie moge wpisać w jednym ciągu miasto ulicę numer. jeśli wpiczę tylko miasto to wyszukuje mi stacje szkoły itp.
W poprzedniej wersji było wszystko ok.
Bardzo was proszę o pomoc
Hej nie pamiętam dokładnie jak jest w Ovi ale wydaje mi się że jak wpiszesz nazwę ulicy i masz sygnał GPS to Ovi ci wyszuka w okolicy tej ulicy w kilku miastach i tylko potwierdzasz odpowiednią i to wszystko sprawdź sobie