FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Symbian S60v5 - (os9.4 ) > Nawigacje GPS
Przeładuj stronę Nokia Ovi Maps

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare
  (#101)
czkawa Offline
czkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
N95-1,N96,N97 [all hacked]

Domyślnie 16-07-10, 06:55

Cytat:
Napisał vilu88 Zobacz post
Gdyby ktos mial podobny problem to mam na karcie pamieci instalke ktora mi wczoraj dali moge wrzucic. Pozdr.
Nie zaszkodzi zamiescic na Forum

Potrzebujesz pomocy ,pisz na PW
Facebook Nasza-Klasa
Truth about Me Free XXX

http://img42.imageshack.us/img42/5334/newbasejunior.png

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#102)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 16-07-10, 07:16

Cytat:
Napisał vilu88 Zobacz post
Bylem wczoraj w Nokia Care gosc wgral mi Ovi ale jakies dziwne z licencja na 51 dni ;-/
Bardzo dziwne, szczególnie dlatego, że jak pisałem wyżej, dla tego modelu OVI MAPS jest darmowe z licencją dożywotnią.

Pozdrawiam.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#103)
vilu88 Offline
Nowy
vilu88 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Model Telefonu:
Nokia E66 , HTC SPV M3100

Domyślnie 17-07-10, 20:21

Juz tlumacze o co chodzi z moim problemem radza sobie w ten sposob ze Nokia Maps upgreaduja do Nokia Ovi Maps 3.0 i dopiero ta wersje trzeba zaktualizowac do najnowszej ktora oferuje dozywotnia nawigacje programem Nokia Maps Updater ale nie moge znalezc tego programu jezeli ktos moglby wrzucic instalke to bylbym wdzieczny.

Ja natomiast wrzucam instalke ktora wgrali mi w nokia care:
Załączone Pliki
Typ Pliku: zip nokia_maps_3[1].01_09wk34_b01_s60_3.2_lm_rom.zip (5,24 MB, 2 wyświetleń)

Student, Father, Fiancé

Ostatnio edytowane przez vilu88 ; 17-07-10 o 20:22

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#104)
czkawa Offline
czkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszychczkawa najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
N95-1,N96,N97 [all hacked]

Domyślnie 17-07-10, 20:51

http://www.nokia.pl/uslugi-i-aplikac...ranie-i-uslugi

zalaczam maps_installer_3.03_10

Potrzebujesz pomocy ,pisz na PW
Facebook Nasza-Klasa
Truth about Me Free XXX

http://img42.imageshack.us/img42/5334/newbasejunior.png

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#105)
vilu88 Offline
Nowy
vilu88 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Model Telefonu:
Nokia E66 , HTC SPV M3100

Domyślnie 18-07-10, 07:55

"Aplikacja nie jest kompatybilna z telefonem. Kontynulowac mimo to?" --> "Tak" --> "Nie mozna dokonczyc instalacji. Brak dostepu".

Sadze ze moge sobie zainstalowac ta wersje z darmowa licencja przez program Nokia Maps Updater tak jak mo mowili w Nokia Care tylko ze problem jest tej masci ze Updatera juz nie ma na stronie Noki dlatego pytam czy ktos przypadkiem nie ma instalki. Ja znalazlem gdzies Nokia Maps Updater 1.0 beta 5 ale mi pisze zeby pobrac nowsza wersje a nowszej nie znalazlem...

edit:

Problem rozwiazalem sam aktualizujac ten szitowy soft ktory mi wgrali do najnowszej wersji przez program Nokia Software Updater nastepnie przeinstalowalem wszystko od nowa Nokia Ovi Maps 3.03 sa defaultowo juz w tym sofcie wiec w tym kierunku nie musialem robic nic bo mapy mialem na karcie pamieci.

Moral z tej bajki jest taki ze jak chcesz zeby cos bylo zrobione dobrze zrob to sam. Obchodze szerokim lukiem Nokia Care...

Student, Father, Fiancé

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#106)
Gilok Offline
Nowy
Gilok na dobrej drodze,tak trzymaj!

Model Telefonu:
N 97

Domyślnie 25-07-10, 14:36

Witam,
Jestem nowym użytkownikiem N97 właśnie zainstalowałem ovi maps 3.04 i mapy Polski. Mam dziwny problem. Nie mam okna wpisywania adresu. NIe ma zwyczajowego Kraj, miasto, ulica, numer. Jedynie moge wpisać w jednym ciągu miasto ulicę numer. jeśli wpiczę tylko miasto to wyszukuje mi stacje szkoły itp.
W poprzedniej wersji było wszystko ok.
Bardzo was proszę o pomoc

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#107)
Michał25 Offline
Michał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszychMichał25 najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
Nokia 5800, Nokia 6300

Domyślnie 25-07-10, 15:33

Hej nie pamiętam dokładnie jak jest w Ovi ale wydaje mi się że jak wpiszesz nazwę ulicy i masz sygnał GPS to Ovi ci wyszuka w okolicy tej ulicy w kilku miastach i tylko potwierdzasz odpowiednią i to wszystko sprawdź sobie

Dżem - Ostatnie Widzenie

Leann Rimes - Amazing Grace

Są w życiu chwile, gdy myśli się, że jest tak źle, iż już gorzej być nie może. Wtedy właśnie okazuje się... że jednak może.

http://img21.imageshack.us/img21/9488/newbaseuploader.png

Jeden Osiem L - Przyjaźń

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#108)
Deryl Offline
Deryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszychDeryl najlepszy z najlepszych

Model Telefonu:
HTC Desire - Android 2.1 (Eclair)

Domyślnie 25-07-10, 22:05

Cytat:
Napisał Gilok Zobacz post
...jeśli wpiczę tylko miasto to wyszukuje mi stacje szkoły itp.
W poprzedniej wersji było wszystko ok.
Problem był już poruszany w tym temacie dwie strony wcześniej , czasami warto przeczytać wszystko
Zobacz TUTAJ 5 ostatnich postów

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania