FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Programy na PC które uÅ‚atwiajÄ… korzystanie z telefonu
Przeładuj stronę AVIRecomp

Programy na PC które ułatwiają korzystanie z telefonu programy do tworzenia tapet,skórek, konwertowania mp3 itp

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare
  (#11)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 15-05-08, 22:26

Cytat:
Napisał Piecu
andyman, to jak wytłumaczysz mi to, że ja w nieczytanych mam też opis tematu?

Obrazek

Nie zrozumiałeś mnie. Napisałem wyraźnie, że ja nie czytam menu forum, tylko wchodzę w Nieczytane posty, klikając Zobacz posty nieprzeczytane i tam nie mam opisu.

Poza tym, ja nie mam obowiązku czytania podpisów pod tematami, obowiązek ma autor posta, robiąc opis w poście.

Pozdrawiam.

stare
  (#12)
Jurgen Offline
Aktywny
Jurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóż

Model Telefonu:
Nokia X6 32GB

Domyślnie 16-05-08, 08:11

andyman, dziwne-właśnie kliknąłem w nieczytane posty i jak widać są podpisy pod tytułami-skoro ich nie czytasz to powinieneś zacząć-według mnie jest to duże ułatwienie, bo sama nazwa programu nic mi niekiedy nie daje a podpis pod ta nazwą tak, jak jest to w moim przypadku. Wiem mniej więcej do czego służy dany program i czy warto się nim w ogóle interesować.
Jako Moderator powinieneś czytać co tam pisze. ;-)
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg beztytuu_137.jpg (186,6 KB, 14 wyświetleń)

Komórkomaniak

stare
  (#13)
Maverick Offline
Zaawansowany
Maverick ze spektakularną aurą wokoł siebieMaverick ze spektakularną aurą wokoł siebie

Model Telefonu:
Nokia N95-1 MicroSDHC 8GB + SE Xperia X1i black MircoSDHC 8GB

Domyślnie 16-05-08, 08:55

nie róbcie OT, temat powinien być porządnie napisany a nie tylko drugorzędne informacje...

stare
  (#14)
andyman Offline
andyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscyandyman jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
N95 & E50 h4ck3d

Domyślnie 16-05-08, 10:14

Cytat:
Napisał jurgenek81
Jako Moderator powinieneś czytać co tam pisze.
Co jest napisane.
I jako moderator przypominam o regulaminie i zasadach dotyczących pisania postów. Screen i opis po polsku.

Pozdrawiam.

Zamknięty Temat
Narzędzia wątku
WyglÄ…d

Zasady Postowania