Model Telefonu: Lumia 920 + N8 Symbian Belle 111.040.1511 v8.0 Taylor + Nokia Lumia 800 Black
07-04-12, 00:22
Powiem tak...po raz kolejny TAYLOR stanął na wysokości zadania
Dla mnie Delajty itd softy to mu do pięt nie dorastają...
TAYLOR oferuje najlepsze co może być bez wodotrysków i modów typu "placebo" ( mam a nic z tego nie wynika )
co ma działać,działa, w tym systemowy "internet" ( przeglądarka smiga aż miło )
jak komuś brakuje map, sklepu to nic prostszego jak pobrać i śmiga !
system płynny, sprawny, na siłę próbowałem zamulić... nie dał się
pozbywamy się kilku dzwonków z v3..szkoda ( może ktoś je ma ? )
system po HR i wgraniu 234
uzupełniłem o mapy sklep itd = 190 na C ( mapy lepiej wgrać starsze ! nie maps 2.0 ! tam nie ma widgetu moja pozycja )
trzeba pare modów dograć i system BAJECZKA
edit: system dla tych co chcą mieć czysto,niezbędnie (część może nawet niepotrzebna-kwestia upodobań) mody, i mozliwość wrzucenia bezproblemowo tego co chcą, co Taylor pominął...
Dla mnie B R A W O !!!
o to chodzi, aż taylorowi donate robie !!! oby więcej takich !!!
Lumia 920 + Nokia N8 + kingston 32Gb
Nie chodzi o to żeby pisać...byle pisać...trzeba myśleć przy tym...WSZYSTKO CO WRZUCAM SPRAWDZAM !!!
Ostatnio edytowane przez tma72 ; 07-04-12 o 01:14
Powód: spostrzeżenia
Model Telefonu: N900 & N8 111.040.1511 Taylor V8 Final
07-04-12, 09:51
gdzies przeczytalem ze przed instalacja nalezy sformatowac telefon, a wlasciwie foldery systemowe, czy jest to prawda?? w ogole instalacja tego CFW jest gdzies ladnie opisana, bo nie chce sobie skopac telefonu
Model Telefonu: °° HTC ONE X °° IceColdJelly2.9 JellyBeanAOKP4.2.2 Recovery TWRP 2.5.0.0
07-04-12, 10:51
DyMeKsSNH pobierasz TUTAJ cały soft , dodajesz do Phoenixa i flashujesz jak zwykłe oprogramowanie , żadnych cudów ani kombinacji
Robisz jak na filmie
Cytat:
Napisał DyMeKsSNH
gdzies przeczytalem ze przed instalacja nalezy sformatowac telefon, a wlasciwie foldery systemowe, czy jest to prawda?? )
Chodzi o format pamięci masowej (lub usunięcie plików systemowych) i przy okazji ta sama zabawa z kartą pamięci jeżeli taka posiadasz , unikniesz błędów i problemów,
z kopii zapasowej nie przywracaj ustawień ...zawsze tak robiłem i obywało się bez kłopotów
Przy zmianie oprogramowania szczególnie na "wyższe" powyższe zabiegi są zalecane , niestety po wszystkim należy wszystko wgrać ponownie (gry, tematy, aplikacje..)
Model Telefonu: Nokia N8 Symbian Belle 111.040.0904 Samsung I8510
14-04-12, 19:23
Zainstalowałem, system pracuje stabilnie, nie muli się jest ok. poza pewnymi szczegółami
1 Nie ustawimy sobie tapety z dysku C
2 Nie ustawimy sobie dźwięku z dysku C system go nie widzi
Oczywiście możemy wybrać je z dysku np. E ale po podpięciu telefonu do kompa i ustawieniu w trybie pamięć masowa nie zobaczymy tapety, i nie usłyszymy wybranego dźwięku dzwonka.
Dodatkowo zauważyłem że nie uruchamia się na tym sofcie nakładka SPBShell3D 1.2
To tyle na razie co zauważyłem