FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Akcesoria GSM
Przeładuj stronę [Inne] Odbiorniki GPS jakie polecacie??

Akcesoria GSM Karty pamięci / Ładowarki / Słuchawki / Odbiorniki GPS / Baterie i inne

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare
  (#91)
loocashxp Offline
Początkujący
loocashxp na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie 30-06-08, 22:06

A dlaczego 3105 a nie 3101? Bo ja myślę zakupić ten drugi... Nie porównnywałem dokładnie ale 3105 ma czułość 158? Tak piszą na allegro przynajmniej. Gdzieś mi się obiło o uszy że nawet 1dBm różnicy to dwa razy dokładniejszy pomiar...
A to że obsługuje więcej satelit to akurat nic nie daje bo więcej po prostu chyba nie ma...
Aktualnie testuję coś, co dali koleżance do Ericsona P1. Nie wiem jaka jest specyfikacja tego urządzenia, ale radzi sobie świetnie, a pentagram napewno nie będzie od niego gorszy. No i ta ładowarka sieciowa będzie chociaż.

e51 + pqi 4GB class6 + P3101 + BH101

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#92)
yobi Offline
Nowy
yobi na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie 01-07-08, 07:38

Ja mam Nokie E50 i PENTAGRAM PathFinder 3101 i powiem wam ze jestem teraz bardzo zadowolony - okazało się ze miałem problemy z tomtomem ale po reinstalce działa super Dodatkowy plus tego zastawu jest taki ze jak mamy w samochodzie jedna złączkę zapalniczki - a tak zazwyczaj jest to mozemy ładowac np tela a jak padnie gps to tylko baterie podmieniamy bo sa identyczne w noki i odbiorniku. pare razy mnie to juz uratowało jak miałem gdzies jechac a tu nie miałem ładowarki a telefon padał - wtedy cyk baterie z modułu gps i telefon dalej smiga - a moduł nawet na wyczerpanej bateri śmiga jeszcze długo - ja polecam taki zestaw.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#93)
phil9999 Offline
Nowy
phil9999 na dobrej drodze,tak trzymaj!

Domyślnie 24-08-08, 06:47

mam pytanie bo chce kupic odbiornik gps do k750i ale nie wiem jaki? czy moze ktos mi udzielic pomocy... z gory dziekuje.

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#94)
noname_conek Offline
noname_conek ze spektakularną aurą wokoł siebienoname_conek ze spektakularną aurą wokoł siebienoname_conek ze spektakularną aurą wokoł siebie

Model Telefonu:
Prezydent

Domyślnie 27-08-08, 23:47

Cytat:
Napisał phil9999
mam pytanie bo chce kupic odbiornik gps do k750i ale nie wiem jaki? czy moze ktos mi udzielic pomocy... z gory dziekuje.
przeczytaj temat od poczatku i pewnie coś wybierzesz ;-)

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania