FORUM.GSMCENTER.PL  
Rejestracja FAQ Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane

Wróć   FORUM.GSMCENTER.PL > GSM Mania > Akcesoria GSM
Przeładuj stronę [N97] Bateria schodzi w czasie błyskawicznym.. co zrobić?

Akcesoria GSM Karty pamięci / Ładowarki / Słuchawki / Odbiorniki GPS / Uchwyty i inne

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare
  (#11)
Jurgen Offline
Aktywny
Jurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóżJurgen miluśiński,do rany przyłóż

Model Telefonu:
OMNIA II,5800

Domyślnie 07-02-10, 21:02

A ja dodam z własnego doświadczenia ,że tematy w kolorze czerni (lub zbliżonym) również znacząco wpływają na żywotność ogniwa

Komórkomaniak

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#12)
Optimus Prime Offline
Optimus Prime jego imie znaja wszyscyOptimus Prime jego imie znaja wszyscyOptimus Prime jego imie znaja wszyscyOptimus Prime jego imie znaja wszyscyOptimus Prime jego imie znaja wszyscyOptimus Prime jego imie znaja wszyscyOptimus Prime jego imie znaja wszyscy

Model Telefonu:
Nseries

Domyślnie 08-02-10, 03:34

a ja dodam z własnego doświadczenia że jak kupujesz mercedesa to musisz liczyć sie z tym że apetyt ma większy niż matiz
innymi słowy, jak kupujesz "wybajerzoną" komórkę to licz sie z tym że ładowarkę powinieneś mieś przy sobie

Pozdrawiam

"3.21. Pamiętajcie, że każdy z nas po trochu tworzy to forum, więc starajcie się pisać z głową."
"Pstryk Team"

Odpowiedź z Cytatem
stare
  (#13)
smagdachris Offline
V.I.P
smagdachris miluśiński,do rany przyłóżsmagdachris miluśiński,do rany przyłóżsmagdachris miluśiński,do rany przyłóżsmagdachris miluśiński,do rany przyłóżsmagdachris miluśiński,do rany przyłóż

Model Telefonu:
N97-E71

Domyślnie 08-02-10, 19:16

ja powiem że ani matiz ani mercedes nie ma tu nic do rzeczy poprostu trzeba poszperać troszkę w ustawieniach telefonu (typu ostrość wyświetlacza) zmniejszyć je a bateria napewno będzie dłużej żyła ,sam osobiście jestem w posiadaniu n97 ustawienia mam mniejsze słucham muzyki ale na baterię nie narzekam potrafi trzymać nawet do 3 dni. pozdro:

**********smagdachris **********

NOKIA 4 BEST PEOPLE

Ostatnio edytowane przez smagdachris ; 08-02-10 o 19:18

Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania